13 veljače 2010

Sunny winter day

Napokon sunčani dan u Zagrebu....sjeća li se tko kad se to zadnji put dogodilo? Suncu unatoč, moje raspoloženje su pokvarile nove gumene čizme koje su pukle na peti i pustile vodu (eto bačenih 200 kunića), a nakon sat vremena šetnje po zaleđenom/bljuzgavom nasipu (psa netko ipak mora izvest van, s čizmama ili bez njih) to je bio sve samo ne ugodan osjećaj. Mokrih nogu i šmrcavog nosa nas je na Jarunu dočekao niti malo ugodni redar koji nas je doslovno otjerao natrag na nasip jer je psima zabranjena šetnja uz jezero (btw., šta je to, di to još ima?!)... Onda još poruka da nećemo dobit novi kauč do tko zna kad...Usta spremna na veliki šnjuuuuuuuh!

Ipak moj dragi i uporni momak me preduhitrio i oraspoložio kavicom i sladoledom iz Vinceka!Mmmmm, lješnjak i kesten, savršena kombinacija uz koju isti tren zaboravljam bljuzgu sunčanog zimskog dana, mokre noge, redare... A s obzirom da je još jučer izgubio partiju jamba (ide me kocka) red ga je spremat ručak.... Možda ipak i nije tako loš dan na kraju!?

U to ime, evo nekoliko veselih naušnica


Čujem da je to sad 'in', mislim imati svinju za kućnog ljubimca... (decoupage tehnika, udice u boji srebra - 30 kn)

...'modni mačak poklonio svinju Karleuši za njezin taj i taj rođendan...' ili kako se već ta pevaljka zove, 'Prošla svinja je toj istoj pevaljki, nakon što je njuhom prepoznala oriđiđi torbu u blatu fejkova, uginula pod neobjašnjenim okolnostima'?!
(drvene naušnice u decoupage tehnici, kopčice u boji srebra - 35 kn)Jao, čega sve ima u našoj maloj državi....
(naušnice u decoupage tehnici, udice u boji srebra - 30 kn)

Nema komentara: