02 lipnja 2010

2. Modni Alter Ego

Nedjelja, 6.6.2010., 17 - 21 h
Caffe bar 'Alter Ego'
Split (blizu Jokera)

Dakle, objašnjenje - neki dan me jaaako razveselio mail u inboxu od stanovite Cici Mici. Zašto? E zato, drage moje, jer je u njemu bila pozivnica da sa svojim uratcima sudjelujem u gore navedenom događanju.
Iza  Cici Mici se kriju 4 djevojke kojima je pala na pamet ideja da pokrenu ovakvo događanje kako bi pružile priliku mladim i/ili neiskusnim dizajnerima i njima sličnima da pokažu svoje radove nešto široj javnosti. Ovo je drugi po redu (kao što mu ime i govori;) Modni Alter Ego, a po pričama čujem da je prvi bio više nego uspješan. Ako nekog zanima kako je to izgledalo možete pogledati ovdje. Cure to rade iz svog gušta, bez ikakve nagrade osim dobro provedenog popodneva i ugodnog druženja što je svakako bitno napomenuti.

 Svi koji ste u nedjelju u Splitu ili blizu njega navratite između 17 i 21 h do Alter Ega  i dajte podršku svim sudionicama budući da neke od njih imaju (malu) tremu.

p.s. samo da se još pohvalim da je ispit uspješno položen...još mapa i gotova sam:)

1 komentar:

SmallG kaže...

Čestitam na pozivnici! :) Želim ti dobru zabavu i još bolju prodaju a i nikad ne znaš tko te može otkriti tamo! Naštancaj vizitke i u niski start! ;)
Čekam dojmove! :)
I naravno, čestitke za ispit! :)