12 kolovoza 2010

Viroza!

PRODANO!
 PRODANO!
PRODANO!
 
PRODANO!
'GREEN ANGEL', 'ARMY DOT', 'BAG KEY', 'SMEČKO', 'INNER CHILD' I  'PINKI'
Lančići napravljeni od ključeva bojanih akrilnim bojama uz dodatak ukrasa (metalne i plastične perle, satenske mašne, metalni privjesci i sl.). Lanci su u boji srebra i bakreni (Smečko) - 60 kn (green angel, army dot, bag key, smečko)  i 70 kn (inner child i pinki)

3 komentara:

LadyA kaže...

Stvarno super ideja! Hmm znaš onu kada ti se nešto svidi prvo pokušaš sama napraviti;), e malo ću te kopirati, ako ne uspijem znam tko će mi prodati original..eh da i to ću oslikati prave ključeve od kuće pa ću ih sa stilom nositi oko vrata hehe, pozdrav!

SmallG kaže...

Ključići su super! :)
Evo ja vrijedno pregledala sve postove koje si objavila u zadnje vrijeme. Bila sam na odmoru i uspješno izbjegavala net. :)
Osim ključića moram izdvojiti i škrinjicu/štandić koja je odlično ispala nakon uređivanja! A nadam se da i prodaja ide! :)
I naravno, šivaća mašina me oduševila! Jel u pogonu? :)
Joj da, ne smijem Kremenka zaboravit! :))) Ja nikako da odem a stalno sam negdje u blizini.

tina.b. kaže...

LadyA hvala na komentaru. Javi kako su ispali ključići :*

SmallG nadam se da si se dobro provela na godišnjem, i odmorila, naravno! Meni je lito manje-više radno pa nisam još stigla operirat s mašinom, čekam jesen da je proučim i isprobam kako treba.
A Kremenka svakako preporučam - super ambijent, odlična hrana, ma sve super (jedino što je uvik gužva pa se triba naručit par dana ranije).