15 prosinca 2010

Trebam malu pomoć :)

Jedno pitanjce za cure koje se bave izradom nakita - imate li ideju gdje nabaviti kopčice kao ove na donjoj slici i po kojoj cijeni? S eBayom sam se namučila i nisam pronašla nego dvije opcije od kojih jedna uopće nije dostupna za RH.
Slika je skinuta s bloga Midori's Clover

2 komentara:

Marija kaže...

Evo mojih iskustava s potragom prije par tjedana (i mjeseci) za baš takvim kopčicama:
U Zagrebu ih ama baš nigdje nisam našla, čak ni manjih ukrasnih, jedino već nalijepljenje na kupovne broševe (npr.cvjetne). Gledala sam i po kineskim trgovinama, i po hobby trgovinama, i po trgovinama široke namjene, nema im ni traga...
Probala sam i preko weba, po oglasima, njuškalima, gledala na mjestima za nabavku frizerskog pribora i pomagala, opet ništa od tih malih običnih...
Najsličnije što sam našla su takve krokodilske kvačice u dućanu elektroopreme, ali to je ipak prečvrsto za staviti za na broš :)

Ja ću isto malo bolje prokopati po e-bayu, samo treba isprobati malo više ključnih riječi za potragu :P Viči ako ti nađeš ;)

Marija kaže...

Moj odgovor se odnosio na ove donje krokodilke, ove gornje (klasične kopče za broš) imaju u više veličina i boja (srebrne, brončane, itd.) skoro svi hobby shopovi i dućani s repromaterijalom u Zagrebu i koštaju 1-4kn, ovisi o veličini.