07 veljače 2013

NakiTIĆev blogorođendan

je za 2 dana! Još uvik mi je teško pojmiti da blog pišem pune tri godine.... i da mi još nije dosadilo! Zapravo, svakim danom bivam začuđenija koliko mi je bloganje prešlo u (dobru) naviku..... A navika mi je i darivati za rođendan pa ovaj put neka to budu zaljubljene štipke pošto je nekako u zadnje vrime sve u njihovu znaku......


Ovo su Luce šinjorina i Šime galeb ♥ Njihovu ljubavnu priču ćete mi ispričati vi! Jedna riječ ili čitava štorija - meni je svejedno! Autor najoriginalnijeg komentara će na svoju adresu dobiti ljubavni par sa slike :)

Komentar u ovom postu ili na Facebooku možete ostaviti do 13.2., a odluku o pobjedniku ću objaviti na Valentinovo! 

Broj komentara: 12:

Sonaj kaže...

Juuuhuhuhu...Be mine gift:))))

Cat girl:) kaže...

Bila jednom Luce šinjorina i Šime galeb. Znali su se od vrtića. I voljeli su se. No Šime je, poput pravog galeba, volio zavoditi cure. Bio je najzgodniji galeb u gradu. A Luce šinjorina je bila ljubomorna. Odlučila je reći mu da ga voli. No, Šime je otišao na put. On je bio kapetan velikog broda koji se zvao Šinjorina! I plovio je po cijelom svijetu! Luce ga je čekala. I čekala. I čekala. I svake veljače mu pisala pisma jer je u tom mjesecu on otišao. I nakon 13 godina čekanja, napokon, Šime se vratio. Sa drugom šinjorinom pod rukom. Luce je bila povrijeđena ali se pravila da ga ne poznaje. Šime je bio žalostan što ga Luce izbjegava, jer joj je imao puno lijepih priča za ispričati.
I tako je došla 14. veljača od kako Luce i Šime ne pričaju!
Čiča miča, gotova je priča!
ZEZAM SE, ima još!! :)
Luce mu se odlučila obratiti. Nakon 14. godina!
Pošla je na njegov brod i počela ga tražiti. U međuvremenu, brod je isplovio, no Luce to nije znala jer je zaspala u Šiminoj sobi, čekajući ga. Odjednom Luce probudi jak udarac. Što se događa?!
Brod je upao u veliku oluju! Luce je istrčala na palubu i vidjela more kako nemilosrdno zapljuskuje i potapa brod. Brod je tonuo!
Luce je tražila mornare da ih pita za pomoć, no svi su poskakali u more da se spase. Ostala je sama na brodu. I sekundu prije nego što se brod raspolovio, Luce je skočila u more.
Probudila se kasnije, u svojoj sobi. Bila je iscrpljena a pored nje je sjedio Šime. Njen dragi Šime!
Htjela ga je pitati što se dogodilo, no bila je preumorna. Opet je zaspala.
Kada se probudila, Šime je idalje sjedio pored nje. Objasnio joj je da on nije isplovio sa brodom jer ju je tražio. Kada je čuo za nesreću, otišao je sa barčicom potražiti preživjele. I vidio nju, kako se grčevito drži za komad drva. Koji su oni kao djeca izrezbarili da im piše ime na njemu. I koji je Šime sačuvao jer mu jako puno znači.
I tako su se Luce šinjorina i Šime galeb pomirili. I Šime je preimenovao svoj brod u Šinjorina Luce! Na 14. veljače.

Odlično darivanje! Čestitke na tri godine bloganja!! :)

What's for dessert? kaže...

Sretan blogorođendan!

Suzana kaže...

Sretan ti blog rođendan!
Be my valentine forever!

jednababaroga kaže...

Sretan blogorodjendan.
Prica od cat girl je za pet

eda kaže...

Tri TIĆ godine!! Pregrmila si i prve TIĆ korake i TIĆ pelene:)
Sretan ti blogorođendan, nemam baš inspiraciju za pisanje štorije, ovaj tvoj originalni zaljubljeni par nekoga će jako razveseliti... baš su preslatki!

Drangulije kaže...

Želim samo da ti čestitam na rođendanu :)
I ja se sama sebi čudim kako već tolike godine piskaram, i koliko mi je to ustvari super, a ne muka...
Vidim, mnogi su prestali da bloguju, a toga mi je baš žao...

Puno sreće u daljem radu, i još mnogo, mnogo rođendana.

Anonimno kaže...

Čestitam,
Amori

moonea kaže...

Ja nisam nikad bila Luce, ali sam zato bila (i ostala) šinjorina.
Moj P. nikad nije bio Šime Galeb jer je on rođen u nekim sjevernijim krajevima...tamo je živio i odrastao..

Nanio je i mene put u te krajeve, pa smo započeli zajednički život boreći sa sa nanosima snijega koji su bili previše za mene..divojku sa juga.
Njemu je nakon nekoliko godišnjih odmora u mom Zadru postalo previše sve ono što mu je donedavno činilo normalnu svakodnevicu...gužva, tramvaji, hladnoća...

i jednog dana smo odlučili dignuti sidro s asfalta, poći na jug, i baciti ga negdje bliže moru..

Ja sam i dalje šinjorina..rekao bi Mišo 'ostalaaaa si uvijek istaaaa', ali on sada više ''baca'' na Galeba. Onako..pozitivno. smiruje ga more, veseli ga tišina, nasmijan je, veseo..zrači...i nosi prugaste majice poput Šime! :)


Sretan ti blogorođendan! :* :*

Sanjushka Sanja kaže...

Sretan blogoročkas!

Nataša Radić kaže...

Nekada davno živjela je djevojka po imenu Luce. Bila je to prelijepa djevojka zlatne kose, sjajnih očiju, veselih obraza. Ljepotica kojoj nitko nije bio ravan. Bila je toliko dobra i draga djevojka, pomagala je svima i svi su je voljeli, osim jedne zlobne žene u selu. Nije mogla podnijeti toliku sreću, pozornost lijepe Luce. Svakakve joj je spaćke radila. Ali bez obzira na njenu zlobu, Luce ju je i dalje poštivala i pomagala ako je trebalo. To je gospođu još više ljutilo i iz dana u dan je smišljala kako se riješiti Luce. Jednoga dana kad je gospođa otišla na obalu našeg Jadrana, ugledala je jato galeba, ali jedan je stajao sam. Bio je pomalo čudan i čudno se glasao. Gospođa je iz znatiželje prišla galebu i što se više približavala, shvatila je da taj galeb priča. Šokirala se, sjela je pokraj galeba i započeli su razgovor. Galeb se zvao Šime. Rekao je da je začaran i da je on ustvari mladić u tijelu galeba. Gospođa se odmah sjetila Luce, možda bi ju ovaj galeb odveo u svoj kraj. Odmah je upitala što treba uraditi kako bi ponovo postao mladić. Galeb je zaplakao i rekao da do sada nitko nije pristao jer treba pojesti njegovo govno. Gospođa je zamalo povratila, ali mržnja prema Luce je ipak prevladala. Ispričala je galebu Šimi o djevojci Luce, a galeb Šime je bio toliko uzbuđen i sretan jer je već iz priče znao da mu je Luce suđena. Jedva je čekao da se njihov dogovor ostvari i da ponovo postane mladić. 14.2. to se napokon i dogodilo. Galeb Šime postao je mladić i upoznao najljepšu djevojku Luce koja se zaljubila odmah u njega. Rekao joj je nakon nekoliko trenutaka: „ Bit ćeš moja šinjorina!“ Odveo j u je u svoj zavičaj gdje su se vjenčali, imali troje djece i živjeli su sretno do kraja života. Pomislili ste da je i gospođa postala sretnija, ali prevarili ste se. Ona je i dalje ostala zlobna i još više je mrzila šinjorinu Luce jer od 14.2. te godine nastala je legenda o ljubavi šinjorine Luce i galeba Šime. Legenda se prepričava i danas, a svi ljudi u svijetu slave 14.2. Dan zaljubljenih, obilježavaju neobičnu ljubav lijepe šinjorine i začaranog galeba Šime.

Sretan rođendan i puno uspjeha u daljnjem radu. :))

pcelamaja kaže...

Sretan rođendan, NakiTiću i Tinici na velikom uspjehu.....A Luce i Šime...e sad Luce i Šime su oboje bili s mora, al nisu se znali dok nisu krenuli na faks u Zagreb, jer i velike šinjorine i zgodni galebi moraju učit velike škole...Luce je bila fina draga cura iz bogatije familije, a Šime je bija pravi galeb željan upoznavanja zgodnih studentica...i na jednom druženju Dalmoša, sreo je Lucu, a Luce je znala da je Šime galeb, pa ga nije obadavala :), a kad nešto nemoš imat, onda je to još slađe....i tako je misecima Šime radija Lucu ljubomornom i šeta se isprid nje sa drugim šinjorinama, no tek kad je završija faks i odlučija reć Luci šta osjeća...Luce je već bila imala momka i šta će sad naš Šime...ostat vječni galeb ili priznat svojoj Luci šta dugo taji....I onda se sitija....odvea je Lucu u Botanički vrt, sija je na klupu i reka joj...Luce, ne može više ovako...ja sa drugima, ti sa njime...oš da umren od slomljenog srca, a ona će njemu Ne bi ja Šime ni da ti i ja umremo od slomljena srca....nego budi čovik i reci lipo jasno šta oćeš...i reka joj je, al to je sad već druga priča, zar ne? Bitno da će za Valentinovo bit skupa, zar ne? :))))