20 lipnja 2013

Vjenčanja

Prvo na kojem je nakiTIĆ sudjelovao bilo je rodičino vjenčanje..... zatim je ovo proljeće pošao na još jedno (na žalost moje fotke su loše, a profi još čekam :), a na ljeto ga čekaju još dva. Kako sam ja nestrpljiva i ne mogu dočekat da vjenčanja prođu da bi vam pokazala slike evo sad samo njih par.... a na dan 'V' valjda će se nać kakav bolji fotograf (od mene) da ih slika u punom sjaju :)

Prvo od ta dva je idući vikend, malo i lipo vjenčanje u prirodi..... Mladenci su se odlučili da cijelo vjenačnje bude ležerno i u hand made verziji pa je sve takvo, od prstenja do vjenčanice! NakiTIĆ, u kombinaciji navedenoj u prošlom postu,  je za njih radio revere i košarice za dar uzvanicima :)


.... i jedan mali poklončić za mladu jer, budimo iskreni, mladog zapravo nitko ni ne šljivi :D


Drugo vjenčanje je još u fazi priprema pošto je datumom još daleko i ono će biti puno veće od ovog prethodnog. Nadam se da će se štipke/magneti = konfeti dobro udomiti :)


Za više informacija javite se mailom: nakit.tic@gmail.com

Broj komentara: 7:

Vessna kaže...

prelepo i takooo kreativno :D baš ćeš im ulepšati venčanja :)

Sanjushka Sanja kaže...

preslatko, obožavam vjenčanja.

Drangulije kaže...

Super su stvarcice :)

Anonimno kaže...

predivno sve izgleda :D

Marinica kaže...

Kako sve izgleda lijepo, posebno i zanimljivo! Baš je cool kad tako ljudi rade neke drugačije stvari da im vjenčanje bude drugačije i jedinstveno :)

Andrea Jović kaže...

Divno. Gdje mogu pogledati slike svih radova?

ante radetic kaže...

Andrea Jović - na facebook stranici https://www.facebook.com/nakiTIC/