14 svibnja 2014

Hrčkarenje

Vjerujem da sam vam u par navrata spominjala moj 'hrčak' sindrom.... Pokušavam se borit s njime i svako toliko napravim čistku, ali opet se vratim starim navikama. No, ponekad je skupljanje dobro.... Evo, recimo, neki dan sam odlučila u radnoj sobi uvest malo reda i rješit se nekih sitnica koje čame neiskorištene. Tako, na radnom stolu imam jednu kutiju u kojoj čuvam ostatke trakica i svaki dan se pitam - pa čemu ja to čuvam?!


I onda, ni otkud, upali se lampica i voila, par ostataka se pretvori u broš(eve) !


I sad vi meni objasnite, recite, dajte savjet - kako se rješit 'hrčak' sindroma kad za sve ono što je skupljeno stvarno mogu reć 'to će mi jednog dana poslužit..... za nešto'?!

Narudžbe i info: nakit.tic@gmail.com

Broj komentara: 8:

Sara kaže...

Nema izliječenja hrčak sindroma, doživotan je. I neka je :D
Odlični su broševi!

Maje Zmaje kaže...

Pa vidiš da si našla namjenu komadićima tkanine, i te kakvu! Dakle problem ne postoji! ;) Šalu na stranu, znam kako ti je! Čak kad nešto i bacim, kasnije mi baš to zatreba za nešto! Eto, SVE treba čuvati! ;) Divni su broševi!

Suzana kaže...

Izlječenja nema, ima samo više ideja i brzi obrtaj broševa.

Sonaj kaže...

Divno,divno,divno.....

Misty kaže...

Mene od hrčak sindroma liječi jedino manjak prostora pa povremeno pošizim i pobacam sve živo. Ali s vremenom se uvijek sve nanovo nakupi :) A tvoju radnu sobu kad god vidim slinim i zavidim, samo da znaš :)

Heklerka kaže...

Lepo kaže Sara - hrčak sindrom nema leka. I ja bolujem od toga, ali uživam u svojoj bolesti. :D Obožavam da skupljam sve i svašta, a UVEK mi nešto zatreba, kad-tad! :D

Broševi su divni! Favorit mi je Mali princ. <3

I nemoj da ti padne na pamet da se lečiš, vidi šta sve lepo praviš od ostataka, ne ume svako tako dobro da iskombinuje boje i materijale, svaka čast!

Martina Visnjic art kaže...

Joj tak i ja, a najgore mi je kad zbog nedostatka prostora bacim i onda mi ko za inat drugi dan to treba. Ah... :D

Drangulije kaže...

eee pa meni se ovo jako dopada, sav taj šareniš...